Vakuovací role

U vroubkovaných vakuovacích rolí můžete ukládat čerstvé a dříve zpracované produkty (marinované, pečené, vařené, smažené, sušené, uzené), jako jsou: maso, uzeniny, ryby, sýry, bylinky, koření, sušené ovoce, ovoce, ořechy, houby. Vakuovým balením získáme v každém případě účinek významného prodloužení životnosti a ochrany proti poškození a změnám vlhkosti.

Naše vaukovací sáčky a vakuovací role se na trhu vyznačují nejlepším poměrem kvality a ceny. Oceňují je jak lidé profesionálně zabývající se výrobou, zpracováním a obchodem s potravinami působící v oblasti stravování (bary, restaurace, hotely), tak lovci, rybáři, turisté, řidiči a všude tam, kde je dobrá kvalita a svěžest potravinářských výrobky důležitá.

Nabízené rukávy mají tloušťku (hrubost) fólie 105 µm (mikronů).

Folie je tedy pevnější a odolnější!

Obaly jsou schváleny pro kontakt s potravinami!

Technické údaje 

složení folie Polyamid/Polyethylen
tloušťka 105 um
obsah balení 2 kusy
struktura vroubkovaná
lisování folie jednostranné
použití pro vakuové balící přístroje
kontrola kvality ano
použití pro chlazení ano
použití pro mražení ano
použití pro vaření do 80°C do 12h
1 položek celkem
Dárek zdarma
Široký výběr rozměrů
Ke každé objednávce
99% zboží skladem
Odesíláme ihned
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Široký výběr rozměrů
Vyberte si potřebnou velikost